Appartementen & VvE

Schoonmaakonderhoud voor appartementencomplexen

Appartementencomplex & VvE, het voelt als thuiskomen

Bij het betreden van de algemene ruimtes van uw appartementencomplex begint het thuisgevoel. Dit kan echter alleen als deze ruimtes netjes en schoon gemaakt zijn. Schoonmaakbedrijf Reinders verzorgt al 40 jaar schoonmaakonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud voor VvE’s en appartementencomplexen.

 

De algemene ruimtes hebben veel bewegingsmomenten op een dag en krijgen hierdoor best wat te voordeuren. Periodiek schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat de algemene ruimtes, inclusief liften, schoongemaakt worden en de ramen zowel buiten als binnen, inclusief tussenglas worden schoongemaakt. Heeft u een parkeergarage? Ook deze kunnen wij voor u schoonmaken.

 

Wilt u ook weten hoe een prettig thuiskomen voelt? Neem gerust contact op of vul het bel me terug formulier in en wij gaan graag met u in gesprek.

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48
glasbewassing

Glasbewassing

Gevelglas en tussenglas krijgt vaak veel te voordeuren in een appartementencomplex. De continue bewegingsstroom in een trappenhal en algemene ruimte tekent zich door vingers op ramen en deuren. Gelukkig heeft Schoonmaakbedrijf Reinders de oplossing. Onze periodieke glasbewassing zorgt ervoor dat gevelglas, binnen en buiten, gewassen wordt inclusief berging, liften en tussenglas.

schoonmaakonderhoud vve en appartementencomplex

Schoonmaakonderhoud

De algemene ruimtes van uw appartementencomplex en VvE kennen veel bewegingsmomenten waarbij vaker wel dan niet vuil van buiten meer naar binnen wordt genomen. Periodiek schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders zorgt ervoor dat uw algemene ruimtes er weer verzorgd uit zien. Naast de vloeren vegen wij ook deurtasten af, maken wij liften schoon inclusief het bedieningspaneel en optioneel kunnen wij ook de parkeergarage schoonmaken.

Vloeronderhoud

Inloopmatten, tapijten en tegelvloeren kunnen zelfs bij periodiek onderhoud vervuild raken. Een beetje extra aandacht in de vorm van tapijtreiniging of schrobben zorgt ervoor dat deze er weer stralend schoon uit zien. In ons frequentieschema wordt dit, in overleg met u, opgenomen zodat wij bijhouden wanneer welke vloer een beetje extra aandacht van ons krijgt.

Onze zekerheden

Vaste werkdagen & tijden

Wij spreken met u af op welke dag(en) er wordt schoongemaakt en op welke tijden. Zo weet u precies wanneer er wordt schoongemaakt.

Een vertrouwd gezicht

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u steeds dezelfde personen die werkzaamheden komen uitvoeren. Geen wisselend personeel, wel een vertrouwd gezicht.

Frequentieschema

Bij aanvang ontvangt u van ons een frequentieschema die voort vloeid uit het kennismakingsgesprek. Hierop staat precies wanneer wij welke taken uitvoeren, wel zo duidelijk!

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.