Schoonmaakbedrijf Reinders
al 40 jaar een
begrip in Venlo e.o.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn

Schoonmaakbedrijf Reinders is al 40 jaar actief in de schoonmaakbranche. Wij helpen particulieren, bedrijven en VvE’s met het schoonmaken en onderhouden van hun interieur, ramen en vloeren. Door onze 40 jaar ervaring én de continue investering in nieuwe schoonmaaktechnieken is er geen klus waar wij niet u bij van dienst kunnen zijn.

 

Een schone ruimte is een fijne ruimte. In een omgeving die niet hygienisch is, waarbij de ramen vies zijn daar voelt niemand zich prettig. Daarnaast heeft een schone omgeving een representatieve uitstraling die niet alleen uw werknemers en bewoners goed doet maar ook uw klanten en bezoekers. Schoonmaakbedrijf Reinders zorgt ervoor dat uw omgeving er verzorgd bij staat. Met periodiek onderhoud nemen wij de zorg van het schoonmaken uit handen en zorgen wij voor een prachtig resultaat.

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.
   0475 – 32 66 48

Schoonmaakbedrijf Venlo

Glasbewassing

Uw ramen en kozijnen stralend schoon. Traditionele glasbewassing en tot een hoogte van 15 meter met ons tuckerpole systeem.

Schoonmaakonderhoud

Uw bedrijf, winkel of appartementencomplex schoon met schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders. Een vaste medewerker op een vaste dag.

Vloeronderhoud

Een inloopmat, tapijt of tegelvloer die wat extra aandacht nodig heeft? Vloeronderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders zorgt ervoor dat het hardnekkige vuil weer uit uw vloer gehaald wordt.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.