Particulieren

wij staan voor u klaar

Particulieren, wij staan voor u klaar

Niets voelt fijner dan naar buiten kijken door een stralend schoon en streeploos raam. Buiten zitten onder een schone terrasoverkapping of op een schoon terras. Schoonmaakbedrijf Reinders is uw partner voor het schoonmaken van uw ramen, kozijnen, vensterbanken, rolluiken, terrasoverkapping en terras. Al meer van 40 jaar bieden wij traditioneel glazenwassen aan. Voor de moeilijk te bereiken ramen, of waar wij geen ladder mogen plaatsen, hebben wij een tucker pole waarmee wij tot een hoogte van 15 meter kunnen komen. Het belangijkste; u bent  verzekerd van een streeploos resultaat!

Ook voor uw terrasoverkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Periodiek schoonmaken van uw terrasoverkapping voorkomt groene aanslag en zorgt voor optimale lichtopbrengst door de panelen. Daarbij ziet het er ook nog een ontzettend verzorgt uit! Ditzelfde geld voor het terras dat wij ook voor u kunnen reinigen.

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48
glasbewassing

Glasbewassing

Niets voelt fijner dan naar buiten kijken door een stralend schoon en streeploos raam. Met periodieke schoonmaak gaan uw (geverfde) kozijnen ook nog eens langer mee. Wij maken uw ramen schoon met traditioneel glazenwassen of via de tuckerpole, afhankelijk van de locatie en ondergrond van het raam. Periodiek of eenmalig, wij zorgen ervoor dat uw ramen stralend schoon worden.

rolluiken schoonmaken

Rolluiken

Het regelmatig reinigen van uw rolluiken haalt het opgebouwde vuil weg en zorgt ervoor dat uw rolluiken langer mee gaan. Wij reinigen de lamellen van het rolluik aan de buiten en binnenzijde inclusief de rolluikkap en geleiders. Uw rolluiken zien er weer fantastisch uit en kunnen er weer even tegen aan. Wilt u ook ervaren hoe stralend schone rolluiken eruit zien? Neem contact op en wij staan u graag te woord.

terrasoverkapping reinigen

Terrasoverkapping en serre schoonmaken

Door periodiek uw terrasoverkapping schoon te maken voorkomt u dat er groene aanslag opbouwt, de lichtopbrengst minder wordt en andere vuilsoorten verwijderd worden voordat deze uw overkapping kunnen aantasten. Behalve dat u weer onder een stralend schone overkapping kunt zitten verlengt u ook de levensduur van uw overkapping door hem regelmatig schoon te maken. Schoonmaakbedrijf Reinders heeft alle middelen in huis om ook uw terrasoverkapping stralend schoon te maken. U kunt ons bellen op afroep of periodiek laten komen.

terras reiniging roermond

Terras reinigen

Elk terras dient regelmatig te worden gereinigd. De meest voorkomende manier is via de hoge druk reiniger. Schoonmaakbedrijf Reinders kan deze vervelende klus voor u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat zelfs het hardnekkige vuil van uw tegel verwijderd wordt. Niet elk terras is geschikt om met de hoge druk gereinigd te worden, neem gerust contact op voor meer informatie of om andere mogelijkheden te bespreken.

Het tuckerpole systeem

*

Tot 15 meter hoog

Ook op een scheve of onverharde ondergrond waar een ladder, steiger of hoogwerker niet kan of mag komen.

N

Veiliger

Geen verplaatsing van steigers, hoogwerkers of zware ladders. De eenvoudig handteerbare tuckerpole zorgt ervoor dat het werk voor ons én de omgeving veiliger wordt.

Streeploos resultaat

Het is veiliger, sneller en het droogt streeploos op. Met ons tuckerpole systeem kunnen wij snel en accuraat uw ramen schoonmaken ook als deze zich op een lastige (hoge) plek bevindt.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.