Retail

uw winkel stralend schoon

Retail, uw winkel stralend schoon

De ramen van uw winkel zijn letterlijk de etalage van uw bedrijf. Glasbewassing van Schoonmaakbedrijf Reinders zorgt ervoor dat de ramen van uw winkel stralend schoon zijn. Voor de opening van uw winkel worden de ramen aan de buitenzijde gewassen en in overleg wordt ook de binnenzijde van uw winkel gewassen.  

Ook voor de interieurverzorging van uw winkel kan Schoonmaakbedrijf Reinders u van dienst zijn. Buiten openingstijden voeren wij het schoonmaakonderhoud uit zodat uw winkel stralend schoon is, zelfs nog voor de eerste medewerker arriveert. Zo kunnen wij werkzaamheden als glasbewassing binnen uitvoeren zodat ook deze werkzaamheden geen overlast veroorzaken, wel zo gemakkelijk!

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders bent u verzekerd van vaste medewerkers die bij uw de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Wij spreken met u de dagen af waarop dit uit gevoerd zal worden en houden voor u de planning bij. 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

Glasbewassing

Periodiek schoonmaakonderhoud van uw ramen zorgt ervoor dat uw etalage er stralend schoon uit ziet. De ramen zijn vaak het eerste dat de klanten van uw winkel zien en daarom des te belangrijker dat deze er verzorgd bij staan. Kozijnen worden afgeveegd net zoals dorpels en, indien gewenst, gevelreclame.

schoonmaakonderhoud vve en appartementencomplex

Interieurverzoring

Schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat uw winkel er weer fantastisch bij staat, nog voordat de eerste medewerker arriveert. Vloeren worden geveegd en gedweild en toonbanken worden afgeveegd. Ook de personeelsruimte zoals kantine, keuken en toilet kunnen worden schoongemaakt. Dit alles door een vaste medewerker, op vaste dagen en tijden, wel zo duidelijk!

Onze zekerheden

Vaste werkdagen & tijden

Wij spreken met u af op welke dag(en) er wordt schoongemaakt en op welke tijden. Zo weet u precies wanneer er wordt schoongemaakt.

Een vertrouwd gezicht

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u steeds dezelfde personen die werkzaamheden komen uitvoeren. Geen wisselend personeel, wel een vertrouwd gezicht.

Frequentieschema

Bij aanvang ontvangt u van ons een frequentieschema die voort vloeid uit het kennismakingsgesprek. Hierop staat precies wanneer wij welke taken uitvoeren, wel zo duidelijk!

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.