Horeca

Schoonmaakonderhoud

Horeca, wij staan voor u klaar

In de horeca is hygiëne cruciaal. Dit geld ook voor de ramen van uw gelegenheid. De ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf en voor klanten die op het terras of hotelkamer zitten zijn de ramen hetgeen dat ze het meeste zien van uw gelegenheid. Schoonmaakbedrijf Reinders heeft een grote klantenkring opgebouwd van bedrijven in de Horeca. Of u nu een zalencentrum, hotel, café, restaurant, lunchroom of koffiebar heeft. Wij hebben de oplossing voor uw schoonmaakonderhoud.

 

 Periodieke glasbewassing zorgt ervoor dat uw bedrijf er van buiten representatief uit ziet. Wij hebben alle materialen in huis om uw ramen weer stralend schoon te maken. Traditionele glasbewassing voor alle eenvoudig te bereiken ramen en onze indoor en outdoor tucker pole systeem zorgt ervoor dat wij alle moeilijk te bereikbare ramen snel, efficiënt en veilig kunnen schoonmaken. 

 

Wilt u weten hoe wij uw schoonmaakonderhoud oplossen? Neem gerust contact op en wij gaan graag met u in gesprek voor een vrijblijvende offerte. Waarbij u ook nog geniet van de voordelen van een vaste schoonmaker, een bekend gezicht, en een vaste dag en tijd voor uw schoonmaakonderhoud. 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48
glasbewassing-horeca

Glasbewassing Horeca

Schone ramen voor een horeca gelegenheid zijn ontzettend belangrijk. Klanten zien de ramen als ze uw gelegenheid betreden of als ze op het terras zitten. Schoonmaakbedrijf Reinders neemt deze zorg uit handen. Wij maken uw ramen, deuren en windschermen schoon. Periodiek voeren wij deze werkzaamheden uit. Buiten en, indien gewenst, binnen. Allemaal buiten openingstijden en uit het zicht van uw klanten. Zo ziet uw horeca gelegenheid ziet er weer stralend uit en nemen wij deze zorg uit handen. Zo kunt u zich bezig houden met zaken die écht belangrijk zijn.

hotelkamer-glasbewassing

Glasbewassing Hotel

Als hotelier weet u dat een schone omgeving belangrijk is, naast uw klantengerichtheid misschien wel belangrijkste aan uw hotel. De ramen zijn vaak het eerste wat uw klanten zien aan uw pand wanneer ze arriveren of wanneer ze op het terras zitten. Op de kamers is dit wellicht nog belangrijker omdat dit hun enige blik naar buiten is. Schoonmaakbedrijf Reinders voert periodieke glasbewassing uit bij diversen hotels. Wij houden rekening met alle zaken die belangrijk zijn voor u zoals uw gasten, geluidsproductie en overlast. Alles terwijl wij de ramen van uw hotelkamers, algemene ruimtes, restaurant en entree wassen zowel binnen als buiten. Zo ziet uw hotel er weer stralend uit voor al uw gasten.

Het tuckerpole systeem

*

Tot 15 meter hoog

Ook op een scheve of onverharde ondergrond waar een ladder, steiger of hoogwerker niet kan of mag komen.

N

Veiliger

Geen verplaatsing van steigers, hoogwerkers of zware ladders. De eenvoudig handteerbare tuckerpole zorgt ervoor dat het werk voor ons én de omgeving veiliger wordt.

Streeploos resultaat

Het is veiliger, sneller en het droogt streeploos op. Met ons tuckerpole systeem kunnen wij snel en accuraat uw ramen schoonmaken ook als deze zich op een lastige (hoge) plek bevindt.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.