Bedrijven

altijd een bekend gezicht

Bedrijven, schoonmaakonderhoud door een bekend gezicht

Schoonmaakonderhoud door een bekend gezicht. Dat is niet alleen omdat Schoonmaakbedrijf Reinders al 40 jaar bestaat maar omdat u een vaste medewerker krijgt die bij u het schoonmaakonderhoud uitvoert. Dit geld voor zowel glasbewassing, interieurverzorging als vloeronderhoud. Samen met u bespreken wij een vaste dag en tijd af zodat u altijd van tevoren precies weet wanneer er bij u schoonmaakonderhoud uitgevoerd wordt. Daarnaast ontvangt u bij de start van onze werkzaamheden een frequentieschema zodat u ook nog eens kan zien welke werkzaamheden wij op die dag uitvoeren.

 

 Door periodiek schoonmaakonderhoud te laten uitvoeren wordt het voor uw medewerkers prettiger om in hun werkomgeving te werken. De hygiene wordt hoger waardoor het ziekteverzuim zelfs lager kan worden. Deurtasten, sanitair, bureau’s, keukens, alles wordt aangepakt. Wilt u dat wij sanitaire middelen aanvullen? Ook dat kan meegenomen worden. Heeft u nog andere specifieke wensen? Dan zijn ook die bespreekbaar. 

 

Wilt u ook weten hoe een prettigere werkomgeving eruit kan zien met het schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders? Neem gerust contact op of vul het bel me terug formulier in en wij gaan graag met u in gesprek. 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

Glasbewassing

Het regelmatig schoonmaken van uw ramen zorgt ervoor dat uw bedrijf er weer representatief uit ziet voor uw klanten. Het verfwerk gaat langer mee en uw medewerkers voelen zich prettiger. Glasbewassing aan de binnenzijde kan indien van toepassing gecombineerd worden met het schoonmaakonderhoud, zelfs buiten kantoor of openingstijden, zodat u, uw medewerkers en uw klanten geen last hebben van onze werkzaamheden.

schoonmaken-deurtasten

Schoonmaakonderhoud

Een schone omgeving is een fijne omgeving. Periodiek schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat uw bedrijf er schoon en verzorgd uitziet, klaar voor een nieuwe dag werkdag. Wij spreken met u af hoe vaak u schoonmaakonderhoud wilt laten uitvoeren en op welk dagen dit het beste kan plaatsvinden. Allemaal terwijl wij met u meedenken hoe wij dit proces zo geoptimaliseerd kunnen uitvoeren zodat u, uw medewerkers en klanten er het minste last van heeft.

Vloeronderhoud

Heeft u vloeren in uw bedrijf die regelmatig wat extra aandacht nodig hebben? Bijvoorbeeld inloopmatten, tapijt of tegelvloeren? Dan kunnen wij dit in ons schoonmaakonderhoud meenemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in rustige (vakantie)periodes deze extra handelingen meenemen. Volledig automatisch zodat u zich bezig kan houden met zaken die écht belangrijk zijn.

Onze zekerheden

Vaste werkdagen & tijden

Wij spreken met u af op welke dag(en) er wordt schoongemaakt en op welke tijden. Zo weet u precies wanneer er wordt schoongemaakt.

Een vertrouwd gezicht

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u steeds dezelfde personen die werkzaamheden komen uitvoeren. Geen wisselend personeel, wel een vertrouwd gezicht.

Frequentieschema

Bij aanvang ontvangt u van ons een frequentieschema die voort vloeid uit het kennismakingsgesprek. Hierop staat precies wanneer wij welke taken uitvoeren, wel zo duidelijk!

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.