Over Schoonmaakbedrijf Reinders

sinds 1981

Uw partner in schoonmaakonderhoud

Schoonmaakbedrijf Reinders bied gewoon goed schoonmaakonderhoud aan. Dit doen wij niet alleen door goed ons werk te doen maar ook door duidelijkheid te bieden aan onze klanten. Duidelijkheid in de kosten en in de afspraken die wij maken. Afspraken worden vastgelegd zodat u atlijd weet welke werkzaamheden wij wanneer uitvoeren. 

 

Als u op zoek bent naar een vaste partner voor uw schoonmaakonderhoud dan is Schoonmaakbedrijf Reinders het schoonmaakbedrijf waarin u die partner vindt. Wij bieden u vaste mensen op afgesproken tijden en dagen. Dat doen we al 40 jaar.

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

De officiële start: 01-11-1981

Geert Reinders is de eigenaar en oprichter van Schoonmaakbedrijf Reinders. In 1981 gestart met het wassen van ramen maar al snel groeide de diensten, net zoals de klantenkring, en werden schoonmaakonderhoud en vloeronderhoud ook toegevoegd. In 40 jaar veranderd er veel in een bedrijf, maar een rode lijn is altijd gelijk gebleven; dat zijn onze klanten! Wist u dat wij klanten hebben waar wij al meer dan 35 schoonmaakonderhoud verzorgen?

Schoonmaakbedrijf Reinders: dit zijn wij

Schoonmaakbedrijf Reinders zelf bestaat uit een kleine hechte groep van medewerkers en partners waar wij samen onze diensten uitvoeren bij onze klanten. Schoonmaakbedrijf Reinders gelooft in gewoon goed werk zonder teveel ruis eromheen. Onze directe aanpak is resultaat gericht, een schoon resultaat welteverstaan. Wij beloven duidelijkheid en betrouwbaarheid en u krijgt een vaste partner waarvan u op aan kan die uw schoonmaakonderhoud verzorgd. Wij zijn er niet voor niets al 40 jaar.

Onze zekerheden

Vaste werkdagen & tijden

Wij spreken met u af op welke dag(en) er wordt schoongemaakt en op welke tijden. Zo weet u precies wanneer er wordt schoongemaakt.

Een vertrouwd gezicht

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u steeds dezelfde personen die werkzaamheden komen uitvoeren. Geen wisselend personeel, wel een vertrouwd gezicht.

Frequentieschema

Bij aanvang ontvangt u van ons een frequentieschema die voort vloeid uit het kennismakingsgesprek. Hierop staat precies wanneer wij welke taken uitvoeren, wel zo duidelijk!

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.