Vloeronderhoud

voor een stralend resultaat

Vloeronderhoud, een stralend resultaat

Vloerenonderhoud kent vele vormen. Schoonmaakbedrijf Reinders kan u helpen met het schoonspuiten van uw terras of betegeling, het schrobben van uw vloer, het reinigen van uw tapijt en het schoonmaken van een linoleum vloer. Dieptereiniging van een vloer zorgt ervoor dat het opgebouwde vuil wordt verwijderd waardoor uw vloer er weer uitziet als nieuw. 

Wilt u weten of uw vloer gereinigd kan worden? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

 

 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48
tapijt reiniging roermond

Tapijtreiniging

Tapijt heeft het zwaar te voorduren, zeker in een openbare ruimte. Vuil van buiten zit onder de schoenen en blijft aan het tapijt achter. Veel kan met periodiek schoonmaakonderhoud worden verwijderd maar soms is extra aandacht nodig. Schoonmaakbedrijf Reinders maakt uw tapijt weer helemaal schoon. Dit kan een verwijderbaar tapijt zijn zoals een inloop mat of kleed onder uw meubel maar ook een tapijtvloer in een appartementencomplex of kantoor.

terras reiniging roermond

Terrasreiniging

Groene aanslag en ander hardnekkig vuil verwijderen van uw terras? Schoonmaakbedrijf Reinders heeft alles in huis om u hierin van dienst te zijn. Wij kunnen niet alleen uw terras reinigen maar denk ook aan balkons en stenen trappen.

Linoleum vloer reinigen

Om een perfect resultaat te krijgen bij een dieptereiniging van een linoleumvloer kunt u dit het beste aan de professional over laten. Schoonmaakbedrijf Reinders heeft alle schoonmaakmiddelen en apparatuur in huis om uw vloer weer helemaal als nieuw te krijgen.

vloeronderhoud-schoonmaakbedrijf-reinders

Vloer schrobben

Ook al voert u periodiek onderhoud uit op een tegelvloer bouwt zich uiteindelijk toch vuil op tussen en op de tegels. Voegen worden donkerder en de tegel verliest zijn ooit zo mooie glans. Schoonmaakbedrijf Reinders schrobt uw vloer zodat de oorspronkelijke glans weer helemaal zichtbaar wordt. Maakt u gebruik van schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders? Dan kan dit voor u meegenomen worden in het periodieke onderhoud.

Reinigen van uw vloer

Professioneel resultaat

Voor alle type vloeren is al het benodigde materiaal en schoonmaakmiddel in huis om het maximale resultaat te behalen.

Z

Periodiek onderhoud

Als u bij ons schoonmaakonderhoud afneemt dan kunnen wij de dieptereiniging van uw vloeren meenemen in ons schema. Zo heeft u een vloer die er altijd stralend uit ziet.

w

Vrijblijvend advies

Hoewel wij vinden dat wij goed zijn in ons werk zijn er soms vlekken die niet verwijderd kunnen worden. Daarom geven wij vooraf aan ons werk een vrijblijvend advies over het te verwachten resultaat. Zo weten beide partijen waar ze aan beginnen.

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.