Interieurverzorging

gewoon goed schoon

Interieurverzoring, gewoon goed schoon

Een schone omgeving is een fijne omgeving. Een schonere omgeving is ook een hygiënischere omgeving. Voor uw bedrijf kan dit een lager ziekteverzuim betekenen. Deurtasten, bureaus en sanitair worden goed gereinigd zodat alle bacteriën worden verwijderd. Allemaal zodat u en uw medewerkers weer in een fijne schone omgeving kunnen werken. Van dit alles ontvangt u een frequentieschema zodat ook u precies weet wanneer wij welke werkzaamheden uitvoeren.

 

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u ook de zekerheid dat u een vaste medeweker die bij u uw kantoor of appartementencomplex komt poetsen op een vaste dag en tijd. Die kleine zekerheden zorgen ervoor dat het schoonmaakonderhoud geen last meer is maar iets waar naar uit gekeken kan worden.

 

Naast kantoorpanden verzorgen wij ook schoonmaakonderhoud bij appartementencomplexen en voor VvE’s. Een schone omgeving op een kantoor is fijn, thuis komen in een schone omgeving is nog fijner. Met het periodiek schoonmaken van uw gezamenlijke ruimtes ziet alles er verzorgt en schoon uit voor uw bewoners en bezoekers. 

 

Bij ons is uw schoonmaakonderhoud in goede handen, al 40 jaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u.

   0475 – 32 66 48

Bedrijven

Het periodiek schoonmaken van uw kantoor en sanitair zorgt ervoor dat uw bedrijf weer verzorgt uit ziet, hygiënischer is en uw personeel en bezoekers zich prettiger voelen. Samen met u bepalen we de frequentie, leggen wij alles vast in ons frequentieschema en heeft u een vaste medewerker op vaste dagen en tijden. Ook het aanvullen van sanitaire benodigdheden kan worden meegenomen en hoeft u alleen nog te genieten van uw schone kantoor.

Neemt u ook glasbewassing van ons af? Dan kunnen wij deze werkzaamheden vaak combineren of buiten kantooruren uitvoeren.

 

Appartementencomplex/VvE

De algemene ruimtes zijn de ontvangstplek voor uw bewoners en bezoekers. Periodiek schoonmaakonderhoud zorgt ervoor dat deze ruimtes er verzorgt bij staan. De vloeren, deuren, trappen, liften en ramen het komt allemaal aan bod.

Met het schoonmaakonderhoud van Schoonmaakbedrijf Reinders voelt het al als thuiskomen wanneer u de entree van uw appartementencomplex betreedt.

 

Onze zekerheden

Vaste werkdagen & tijden

Wij spreken met u af op welke dag(en) er wordt schoongemaakt en op welke tijden. Zo weet u precies wanneer er wordt schoongemaakt.

Een vertrouwd gezicht

Bij Schoonmaakbedrijf Reinders heeft u steeds dezelfde personen die werkzaamheden komen uitvoeren. Geen wisselend personeel, wel een vertrouwd gezicht.

Frequentieschema

Bij aanvang ontvangt u van ons een frequentieschema die voort vloeid uit het kennismakingsgesprek. Hierop staat precies wanneer wij welke taken uitvoeren, wel zo duidelijk!

Voor wanneer het gewoon goed schoon moet zijn.